Woont u ergens in Brabant of in Amsterdam? Wilt u ergens verblijven, waarvan u denkt: zo dat is fijn, het is mooi weer, ik kan naar buiten op de fiets, ik kan een boek lezen in de woonkamer, ik kan lekker koken in de ruime keuken en genieten van het prachtige uitzicht? Dat kan allemaal bij ons in Zeeland, op het eiland Tholen in het buitengebied van Sint Maartensdijk.

Corona?

Hebben wij Corona? Over heel Nederland is het Corona virus verspreid, dat klopt, maar het ene gebied is erger getroffen, dan het andere gebied. Aangezien ons gebied, eiland Tholen, buitengebied Sint Maartensdijk erg dun bevolkt is, hebben wij te maken met een bijna Corona vrij gebied.

Corona quarantaine

Ziek zijn is eigenlijk wel het meest vervelende, vooral als je daarnaast bang bent, dat je iemand besmet, dat je niet naar je ouders, grootouders kunt en je verplicht in quarantaine moet. Het is dan heel slim en wijs op een plek te gaan zitten, waar je niemand kunt besmetten. Wij hebben 4 vakantiehuizen, die los van elkaar staan, aangezien onze huizen op 2000m2 grond staan. Niemand hoeft elkaar te zien of aan te raken en daardoor kunt u volledig geisoleerd verblijven.

Verschillende huizen

Wij beschikken over 4 verschillende huizen: De Zeeuwse Dijk (4 personen), De Puntschuur (2 personen), Het Zeeuwse Tuinhuis (2 personen) en Ons Oude Dijkhuis (6 personen). Als er een huis beschikbaar is, of u zoekt naar een oplossing, laat het ons weten, misschien kunnen wij u verder helpen.

Boodschappen doen?

Wie gaat er de boodschappen doen? Dan kan allemaal geregeld worden, aangezien je niet besmet wordt, als je ergens boodschappen neer kan zetten, het is allemaal heel simpel, maar het kan een helpende hand bieden aan mensen, die even met hun handen in het haar zitten.

Hoe een huis boeken, tijdelijke woning?

Wilt u een huis bij ons boeken of zoekt u een tijdelijke woning? Neem dan contact met ons op, dat kan door middel van een email: info@de-zeeuwse-dijk.nl of telefonisch 06.53.84.56.68

Categorieën: foto's vakantiehuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *