Slapen in een houten tipi

Slapen in een houten tipi, in landelijke sfeer is mogelijk in Zeeland, eiland Tholen, in het vakantiehuis De Puntschuur. Het houten gebouw is iets minder dan 6 meter hoog en ligt omsloten door een grote tuin, die ruimte en rust biedt.

 

Hoeveel mensen kunnen er slapen in de houten tipi

Het is mogelijk om met 3 personen te slapen in de houten tipi, er staat een Auping twijfelaar bed beneden en een 1-persoons Auping bed boven op de vide; het is ideaal om te verblijven met uw kind. Gedurende de zomer kunt u de twee klapramen openen (deze zitten aan de kant van het slaapgedeelte en aan de kant van de badkamer.

 

Het is mogelijk gedurende de periode maart tot en met december om et maximaal 3 personen, een twijfelaar beneden en een enkel bed boven, te logeren in ons vakantiehuis.  Gasten die willen genieten van een weekendje weg of een korte vakantie in Zeeland kunnen bij ons terecht; wij hebben een vakantiehuis De Puntschuur en een vakantiehuis De Zeeuwse Dijk. Het vakantiehuis is gebouwd met een stoer Zeeuws karakter; een zwart gepotdekselde houten zeshoekige “tipi“, voorzien van alle gemakken.; vakantiehuis De Puntschuur.

 

zithoekje en lekkere stoelen in de puntschuur

 

De houten tipi, De Puntschuur, een mooie plek voor een weekende weg of vakantie

Elke keer krijgen we het van onze gasten te horen; wat is de Puntschuur een bijzondere plek met mooi licht! En dat vinden wij zelf ook, vandaar dat we de locatie verhuren. De Puntschuur is klein van oppervlak, omdat het een 6-hoek is met schuine wanden.

de puntschuur vanaf de Zeeuwse dijk

 

 

eethoek, voorzien van een uitklapbare tafel

 

Ik heb een voorliefde voor aardewerk servies; vandaar dat ik Pools Bunzlau servies importeer, maar ik ben ook een spaarder van diverse soorten aardewerk, waaronder deze kommen van Regout. Het staat prachtig tegen het mooie licht en verdienen een leuke plek.

Antieke kommen van het Petrus Regout servies uit Maastricht

 

uitzicht zijraam van de puntschuur

Het uitzicht

Het uitzicht is toch wel adembenemend en kan iedereen van genieten. Het belangrijkste is wel dat rust en ruimte boven aan het lijstje staan en geen luxe. Luxe is prima, maar niet in dit huis. Het is een houten huis wat af en toe kraakt, omdat het zo geniet van de zon. Als u een zwembad, jacuzzi en dat soort dingen wilt hebben, dan zult u dat niet bij ons aantreffen. De omliggende tuin, met hier en daar onkruid is een rustige plek om lekker een boek te lezen.

Omliggende stranden

Op het eiland Tholen hebben we 2 kleine zandstrandjes, in Sint Maartensdijk een in Sint Annaland. We hebben een groter en langer strand bij de Oesterdam. De Oosterschelde is een binnenzee en derhalve hebben wij aansluiting op de Noordzee, maar niet de spectaculaire golven van Noordzee stranden, zoals bij Domburg en Burgh Haamstede. Daartegenover staat wel, dat het bij ons op het eiland rustig is.

Categorieën: vakantiehuis in Zeeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *