Vakantie of een weekendje weg  in Zeeland in een van onze huizen; vakantiehuis De Zeeuwse Dijk of vakantiehuis De Puntschuur, is mogelijk gedurende de periode maart tot en met december en januari en februari in overleg. Onze gasten zijn vooral op zoek naar rust en ruimte in een landelijke omgeving en komen elk jaar naar Zeeland, om te genieten van de meeste zonuren en de aangename sfeer op het platteland. Het eiland Tholen biedt een prima verblijf voor een weekendje weg, korte vakantie of een zomervakantie. Het eiland heeft diverse kernen, te weten Tholen, Scherpenisse, Poortvliet, Sint Maartensdijk, Stavenisse en Oud-Vossemeer. Sint Philipsland is een apart eilandje wat ook behoort bij het eiland Tholen. Onze huizen staan in het buitengebied van Sint Maartensdijk aan een rustige weg gelegen in de “kom” van de dijk.

 

Vakantiehuis De Zeeuwse Dijk

De Zeeuwse Dijk is een gepotdekseld vakantiehuis voorzien van een veranda met aansluitend de tuin. De tuin is overal afgesloten en derhalve geschikt om honden mee te nemen. Het huis is ideaal voor een weekendje weg, meerdere dagen en tijdens de zomervakantie wordt het huis per week verhuurd.

Indeling vakantiehuis De Zeeuwse Dijk

Begane grond

Op de begane grond hebben we een keuken, voorzien van allerlei apparatuur, zoals koffiezetapparaat, gasfornuis, een oven met magnetronfunctie, een grote koelkast, wasmachine en afwasmachine. De keuken met het woongedeelte vormt een geheel. Aansluitend aan het woongedeelte zit een kleinere kamer met een twijfelaar. Deze kamer is niet groot, maar wel knus.

Keuken

De keuken is voorzien van het Bunzlau servies; een prachtig mooi wit/blauw servies, wat zeer decoratief, mooi en gebruiksvriendelijk is; het kan namelijk in de oven, vaatwasser en magnetron. Wij hebben bestek van het Franse merk Laguiole, dit mag ook in de vaatwasser. Wij hebben de keuken voorzien van pannen en handige koekenpannen en een wok. U kunt de schalen, die aanwezig zijn gebruiken in de oven en mogen ook in de vaatwasser, na gebruik.

T.v. en radio-installatie

Wij hebben in de woonkamer een t.v. staan en een Bang & Olufsen radio – c.d. speler aan de muur hangen.

Bovenverdieping

Op de bovenverdieping bevindt zich de badkamer, met een aparte w.c., douche en wastafel. Wij hebben op de overloop een vide gecreëerd om zodoende meer lichtinval beneden te krijgen. Er bevindt zich op de bovenste verdieping een 2-persoons Auping bed en 2 losse Auping bedden.

De tuin

Rondom de tuin van het vakantiehuis hebben wij gekozen voor een omheining met houten schaaldelen, om zodoende er voor te zorgen dat de hond(en) niet weg kunnen lopen. Tevens is het voor de veiligheid van kinderen, ouders en hun honden, aangezien we in een agrarische omgeving zitten, waar de boer met een tractor langs ons perceel rijden. We proberen ongelukken te vermijden.

Categorieën: vakantiehuis in Zeeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *